20 september 2015
12:00

IF Brommapojkarna 16

Referat: Danderyds SK 4 - IF Brommapojkarna 16

Bortamatch mot Danderyds SK 4 på Danderydsvallen (fantastiskt fin anläggning). Vi rivstartat matchen och ligger på överallt hela tiden. Efter 3 minuter står det redan 2-0 efter mål av Alvin och Oskar (pass från Alvin). Vi fortsätter att äga bollen och har några avslut men inget som resulterar i mål. Backarna bryter flera gånger deras uppspel en bit in på våra planhalva och de slår inte bara iväg bollen utan allt som oftast levererar de bollen till en mittfältare. Detta gjorde att vi fick äga bollen ännu mer. Mycket bra av Einar, Einar och Lukas. I 16:e minutern lossnar det. Oskar gör 3-0 efter pass av Malle och minuten senare bjuder Oskar tillbaka och Mallen sätter dit 4-0. Strax efter det avlossar Adam ett skott som målvakten inte kan hålla och Oskar håller sig framme och sätter dit 5-0. Men det var inte slut där. I näst sista minuten spelar Oskar fram Malle igen som sätter dit 6-0. Fantastisk avslutning på första halvlek.
I andra halvlek fortsätter vi att äga spelet och alla jobbar hårt över hela planen. I 8:e minuten får vi en hörna som Viktor snyggt slår in till Oskar som sätter dit pannan och 7-0 är ett faktum. Strax efter det spelar Oskar återigen fram Malle som gör 8-0 från nära håll. I 14:e minuten får Danderyd en frispark precis utanför vårat straffområde och via en touch i våran mur går den stolpe in bakom Ture. Direkt på avspark svarar vi på detta. Malle petar bollen till Oskar som dribblar sig förbi alla och sätter dit 9-1. I 17:e minuten tar Adam bollen på egen hand och dribblar sig förbi några motståndare och sätter dit 10-1. Därefter får Danderyd ett friläge men Ture kommer fint ut och han räddade med kroppen. I sista minuten får vi en kontring där Adam och Lukas springer ifrån backen och Adam spelar fint in till Lukas som sätter dit 11-1. Oerhört kul för Lukas.

Nya friska tag mot Djurgården till 17.00.